07 juni 2022

Hans Custers

Graag zou ik mijzelf voorstellen als commissielid voor het CDA Gemert-Bakel.

Mijn naam is Hans Custers, 37 jaar en ben geboren en opgegroeid in Oostrum, een dorpje bij Venray. Sinds 4 jaar ben ik woonachtig op de Houtwal in Gemert. Daar woon ik samen met Sanne en onze zoontjes Siem van 6 jaar en Mats van 10 maanden.

In het dagelijks leven ben ik als bedrijfsleider werkzaam bij een producent van lucht- en gaswassers voor de  industriële en agrarische sector.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en houd ik erg van voetballen en voetballen kijken. Ook bij onze Siem in de jeugd van vv Gemert ben ik vaak langs de lijn te vinden. Sinds begin 2020 ben ik bij het CDA als commissielid actief. Een leuke uitdaging waarin je daadwerkelijk iets kunt betekenen voor de samenleving. Natuurlijk kun je niet iedereen bieden wat hij of zij vraagt maar er is altijd een manier om tot elkaar te komen. Een bruisende dorpskern is een kern die gevormd wordt door ondernemende inwoners die elkaar bijstaan. Je hebt elkaar nodig om tot een goed resultaat te komen en dat is denk ik waar het in de politiek om draait.

Het CDA is voor mij de ideale mix tussen economische en maatschappelijke belangen die iedereen kansen bied er daadwerkelijk iets van te maken.

Als commissielid houd ik met vooral bezig met ruimtelijke ordering. Belangrijke thema’s zoals de transitie buitengebied, verduurzaming en gebiedsontwikkeling voor zowel particulier als zakelijk raakt ons allemaal en zijn belangrijk voor de toekomst en uitstraling van onze gemeente. Ik vind het daarom erg leuk en uitdagend dat ik hier mijn steentje aan bij mag dragen.

Met veel enthousiasme en gedrevenheid zal ik me de komende periode inzetten om samen mooie dingen te bereiken voor onze gemeente.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met me op!

Tot ziens.

Hans Custers

CDA Gemert-Bakel

[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.