25 november 2020

Heel Gemert-Bakel Bakt!

 

Iedereen heeft af en toe dat extra beetje warmte, aandacht en gezelligheid nodig. Helaas is dat in deze bijzondere tijd niet altijd vanzelfsprekend. CDA Gemert-Bakel denkt dat er in deze periode mensen zijn die wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. Dit willen wij graag met ú bieden door ‘Heel Gemert-Bakel Bakt!’

Het coronavirus is al meer dan negen maanden in ons land en zorgt er voor dat we deze periode veel thuis zijn en hierdoor minder sociale contacten hebben. Het wordt kouder en de dagen worden de korter. De feestdagen staan voor de deur, maar op dit moment weten we nog niet hoe en met wie we deze dagen kunnen vieren.

Ouderen zijn meer alleen door het coronavirus, andere mensen zetten zich juist extra in door een boodschap te doen voor mensen die liever de deur niet meer uit gaan vanwege het coronavirus, een ander werkt al maanden met besmette corona-patiënten en noem zo maar op! Wie verdient volgens jou daarom iets lekkers? Laat het ons weten en wij zorgen dat jouw verrassing op 12 december bij deze persoon in Gemert-Bakel wordt bezorgd.

Wil jij ook mee doen aan Heel Gemert-Bakel Bakt!? Geef je dan snel op!

Wat moet je doen?

  1. Meld je vóór zaterdag 5 december aan via [email protected]. Laat ons weten voor wie je wil bakken en waarom;
  2. Haal de benodigde ingrediënten in huis;
  3. Bak op vrijdag 11 december of zaterdagochtend 12 december je taart, cake, koekjes of gebakje volgens je allerbeste recept;
  4. Wij halen je baksel zaterdag 12 december tussen 11.00 – 12.00 uur bij je thuis op, zodat jouw baksel voor 15.00 uur bezorgd wordt.

Heb je wel zin om te bakken, maar weet je niet wie je er blij mee kunt maken? Dan zorgen wij dat jouw creatie goed terecht komt! Geen mogelijkheid om te bakken, maar wel een idee over wie iets lekker zou mogen ontvangen? Laat het ons weten via [email protected].

Laten we samen zorgen voor wat lichtpuntjes in deze donkere dagen!

CDA Gemert-Bakel

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.