25 maart 2014

Kiezers bedankt!

Afgelopen woensdag waren de gemeenteraadsverkiezingen met een voor ons overweldigend resultaat. Want we hadden wel hoop dat de verkiezingen positief voor ons uit zouden kunnen pakken, maar niet in deze mate. Kiezers, ontzettend bedankt voor dit vertrouwen! Ook Back to Back reclamestudio willen we bedanken voor het meedenken en meewerken aan onze campagne. Volgens mij kunnen we stellen dat deze succesvol was!

Hoe nu verder?
Een gemeente besturen doet het CDA natuurlijk niet alleen. We streven ernaar om dit in een zo breed mogelijke samenwerking te gaan doen, omdat we denken dat dit goed is voor Gemert-Bakel. De komende 4 jaar worden namelijk spannende jaren. Extra rijkstaken die onze kant op komen, de financiën die verder op orde gebracht moeten worden en daarnaast de uitdaging om u het vertrouwen in de politiek terug te geven. Dit alles bereiken we het beste als we heel nadrukkelijk gaan samenwerken als fracties. Want ja er zijn verschillen, maar er zijn ook heel veel overeenkomsten. En vanuit die insteek zijn en gaan we de komende weken dan ook met alle overige fracties in gesprek. Met als doel een stevige coalitie die vooruit kijkt en kansen gaat benutten.

Onze wens tot vernieuwen is gelukt!
1600 stemmen voor Harrie is natuurlijk ongekend veel! Hij wil dan ook iedereen heel hartelijk bedanken voor deze stemmen en is hier ontzettend blij mee. Maar vooral is hij blij dat de vernieuwing onder leiding van Inge een succes is geworden. Van de 9 nieuwe raadsleden van het CDA zijn er 5 nieuwe gezichten. En afhankelijk van de hoeveelheid wethouders die we gaan leveren worden dit er nog meer. Daarnaast geeft het grote aantal stemmen voor Inge aan dat ze in beeld is bij u als kiezer. Deze ontwikkeling vormt wat ons betreft een uitstekende basis voor de toekomst.  Het CDA hecht er dan ook aan de vernieuwing door te zetten naar de toekomst.

Winnaar fotoshoot kansen zien
Marjan van Bommel-Aldenzee is de winnaar geworden van de fotoshoot. Bent u benieuwd naar haar foto? Ga dan naar de facebookpagina van Kansenzien. Marjan, proficiat!
We hebben heel erg genoten van alle leuke en originele foto’s die binnen zijn gekomen. Ook hiervoor onze hartelijke dank!

We hopen u voldoende geïnformeerd te hebben over hoe we verder gaan na 19 maart. Mocht u desondanks nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op (mailadres: gemertbakel.cda@gmail.com) of telefoonnummer 06-20332846.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.