03 mei 2018

Samen werken aan uw KERNgezond!

Ondanks dat het nu wat stiller is dan u van ons gewend bent zitten we zeker niet stil. De gesprekken over een nieuwe coalitie worden intensief gevoerd. De afgelopen weken is er met alle partijen uitgebreid gesproken. Over of we konden samenwerken en hoe dat er uit zou kunnen zien. Uiteindelijk bleek samenwerking met de Dorpspartij de beste optie. Samen bespreken we op dit moment nog wat de belangrijkste punten van het coalitieprogramma worden voor de komende vier jaar. Binnenkort wordt het conceptprogramma voorgelegd aan alle andere partijen, zodat ook zij hun bijdrage kunnen leveren. Het mooiste zou natuurlijk een breed gedragen programma zijn zodat er de komende vier jaar grote stappen gezet kunnen worden. Echter zijn er natuurlijk ook verschillen en die hebben we te respecteren. Zoals het er nu uit ziet kunnen we in de raadsvergadering van 9 mei het nieuwe programma laten zien en horen en is dan ook bekend hoe de portefeuilleverdeling er uit gaat zien. 

Appelbomen planten samen met Ons Landschap

Met de verkiezingsuitslag van 21 maart beseffen we heel goed dat er nu wat van ons verwacht wordt. Terecht! We hebben dingen toegezegd en die moeten we waar gaan maken. Behalve onze punten uit het verkiezingsprogramma hebben we u nog iets anders beloofd: voor iedere raadszetel die het CDA zou halen zouden wij een appelboom planten in onze gemeente. Dat betekent dat we, dankzij u, maar liefst elf appelbomen gaan planten! We willen op deze manier, met een knipoog, een bijdrage leveren aan een KERNgezonde gemeente. Het is ook een gebaar om u te bedanken voor de vele stemmen. Omdat we een goede locatie voor deze bomen willen hebben we contact gezocht met Ons Landschap, de overkoepelende organisatie voor natuurverenigingen in Gemert-Bakel. Komend najaar, het meest geschikte seizoen, gaan we samen met hen de bomen planten op een locatie in onze gemeente. We zullen u hiervan zeker op de hoogte houden.

We zijn er voor u!

Daarnaast willen we de komende periode ook weer volop in gesprek met inwoners, met verenigingen en ondernemers. Heeft u iets wat u graag wilt bespreken? Stuur een e-mail of bel ons. U krijgt altijd een reactie.

CDA Gemert-Bakel

[email protected] of bel (06-20332846) Inge van Dijk

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.