26 juni 2019

Stefan Janszen nieuwe fractievoorzitter CDA Gemert-Bakel

CDA Gemert-Bakel heeft per 1 juli een nieuwe fractievoorzitter, Stefan Janszen uit Gemert. Hij volgt Anita Relou op die de functie van fractievoorzitter niet langer kan combineren met haar eigen bedrijf. Stefan is sinds 2014 raadslid voor het CDA en heeft sindsdien de functie van vicefractievoorzitter vervuld.

Stefan woont samen met zijn vrouw Femke in Gemert. Samen hebben zij een dochter (Lauren) en een zoon (Nanne). Stefan is geboren in Zevenaar en heeft ongeveer 25 jaar in Babberich gewoond. Na het succesvol afronden van de studies Bouwkunde en Bouwtechnische Bedrijfskunde is hij in Gemert komen wonen. Na ruim 4 jaar gewerkt te hebben als projectontwikkelaar bij een familie bouwbedrijf, 6 jaar als verkoopmanager bij een grondbedrijf van één van Nederlands grootste grondbezitters is hij nu ontwikkelingsmanager bij een beursgenoteerd (bouw)bedrijf. Voetballen is zijn hobby en dat doet hij met zijn vrienden bij VV Gemert in het 6de.

Stefan geeft aan dat je door politiek een kans krijgt om aan de mooiste dingen mee te werken: “Veranderingen bewerkstelligen waar mensen iets aan hebben, beter en gewoon gelukkig van worden. Van hele kleine dingen tot grote zaken. Dat is zeker niet gemakkelijk. Maar het geeft wel enorme voldoening en daarom geeft raadslid zijn mij voldoening”.

Het CDA Gemert-Bakel staat dicht bij de mensen en dat wil Stefan zo voortzetten. Dat doet hij niet alleen, maar met een gedreven jonge fractie. Alle kernen zijn vertegenwoordigd binnen het CDA in de raad. Dus zij staan voor u klaar! Stefan is te bereiken via: [email protected] of 0610234611.

Anita Relou blijft wel raadslid voor het CDA.
Wij danken Anita voor haar inzet als fractievoorzitter en wensen haar alle succes met haar eigen bedrijf.

Bestuur CDA Gemert-Bakel
([email protected])

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.