07 september 2018

Uw KERNgezonde bijdrage op Gemert Mert

Aanstaande zondag 9 september is het Gemert Mert en het CDA is daar zoals ieder jaar bij! We doen dit al jaren met plezier en de koffie en de appels zijn inmiddels een traditie. Naast dat het een mooi evenement is om bij te zijn is het natuurlijk ook een laagdrempelige manier om met u in gesprek te gaan. Want dat wil het CDA. Weten wat u bezighoudt en wat u van ons verwacht als lokale volksvertegenwoordigers.

In onze KERNgezonde kraam kunt u met onze mensen in gesprek. Wij horen graag van u wat u belangrijk vindt in onze gemeente, wat er goed gaat maar ook wat er beter kan. De hele dag zijn er bij onze kraam raads- en commissieleden, wethouders en bestuursleden aanwezig om u te woord te staan. 

Doe mee en win!

Dit jaar hebben we als CDA ook de appeltjes actie op Gemert Mert. Bij onze marktkraam en op Facebook kunt u een ‘appeltje’ verkrijgen. Dit appeltje kunt u vullen met Uw KERNgezonde idee voor onze gemeente en ophangen in onze appelboom bij de kraam. Het beste idee wint een gezonde prijs, namelijk een goed gevulde fruitmand. Heeft u een goed idee? Doe mee en win! Wie weet sta ik dan binnenkort bij u voor de deur met onze KERNgezonde fruitmand.

We zien u graag op Gemert Mert, wij staan op de gebruikelijke locatie: de kruising Nieuwstraat/Ruyschenberghstraat. De koffie staat klaar en hopelijk tot ziens!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op Gemert Mert aanwezig te zijn en toch met ons in gesprek willen, dan kunt u mailen naar [email protected]. Dan maken we een afspraak en komen we langs.

Thijs van den Elsen

CDA Gemert-Bakel

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.