22 april 2018

Verkeersveiligheid Bakel en Honk- en Softbalvereniging GHSV Gemert kan weer aan de slag!

Verkeersveiligheid Bakel en Honk- en Softbalvereniging GHSV Gemert kan weer aan de slag!

Zoals voor de verkiezingen door ons was toegezegd hebben wij afgelopen dinsdag een infoavond georganiseerd in het Parochiehuis in Bakel. Doel hiervan was om (naar aanleiding van onze moties van vorig jaar) onze ideeën om Bakel verkeersveiliger te kunnen maken te bespreken met de inwoners van Bakel.
Het was een goedbezochte avond waarbij we veel waardevolle input hebben kunnen ophalen.
We hebben afgesproken dat we nu samen met enkele inwoners en De Stem Van Bakel ons initiatiefvoorstel verder gaan uitwerken om Bakel zo snel mogelijk verkeersveiliger en nog KERNgezonder te maken!
Met dit initiatiefvoorstel willen we in ieder geval de problemen op de Helmondseweg (zebrapad en ventwegen), Dorpsstraat (zebrapaden) en de Auerschootseweg (voetpad Boerenbond-Jumbo) aanpakken.
Over de ontwikkelingen hiervan zullen wij u via de diverse (sociale) media de komende tijd nog regelmatig op de hoogte houden.
Mocht u met ons nog mee willen denken of vragen hebben dan kunt u hiervoor altijd met ons in contact treden.

Afgelopen zondag zijn we ook aanwezig geweest bij de opening van het seizoen voor de honk- en softbalvereniging GHSV Gemert, waarbij de vernieuwde velden in gebruik zijn genomen.
Wij hebben tevreden kunnen constateren dat een gezamenlijke constructieve aanpak tussen drie verenigingen en de gemeenteraad uiteindelijk heeft geleid tot een prachtig eindresultaat voor GHSV Gemert.
Wij wensen GHSV dan ook veel sportief succes toe op de vernieuwde velden.

CDA Gemert-Bakel

Inge van Dijk en Joris van Loon
06-20332846

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.