Fons Verhees

Raadslid

Het CDA Gemert-Bakel is blij en trots een nieuw burgerraadslid te mogen verwelkomen namelijk Fons Verhees! Fons is tijdens de afgelopen raadsvergadering benoemd en stelt zich hieronder graag even aan jullie voor.

Ik ben Fons Verhees, 25 jaar en ik woon al heel mijn leven met veel plezier in Milheeze.
Iets betekenen voor de gemeenschap heb ik altijd heel belangrijk gevonden. Vanaf mijn 17e jaar ben ik dan ook al actief in het verenigingsleven van Milheeze.

Op deze leeftijd sloot ik me aan bij de leidinggroep van Jongerensoos Sowieso.

Waar ik een jaar later Voorzitter mocht worden van deze mooie vereniging.

Deze functie heb ik ruim 6 jaar ingevuld en ook vandaag de dag ben ik nog steeds actief als jeugdleiding.
Daarnaast draag ik de Carnaval een zeer warm hart toe,  een dorpsfeest voor zowel jong als oud wat de mensen in het dorp samenbrengt. Ik voel me daarom ook bevoorrecht om voorzitter te mogen zijn van Carnavalsvereniging de Veenmollen. Vanuit deze rol probeer samen met vele anderen activiteiten op te zetten voor alle doelgroepen in ons dorp.

Nu ik beëdigd ben als burgerraadslid, kijk ik erg uit om mij op weer een andere bredere manier in te zetten voor de gemeenschap. Niet alleen voor Milheeze maar voor de hele Gemeente.  Als Commissielid zal ik me met name gaan richten op het sociaal domein. Maar natuurlijk zal ik me ook heel hard maken voor de belangen van Milheeze in Gemert! Ik heb er zin in!

Mocht je ooit vragen hebben neem dan gerust contact op.

Met vriendelijke Groeten, Fons Verhees

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.