Inge van Dijk

Wethouder Financiën & Economie

Mijn naam is Inge van Dijk en ik heb de eer wethouder te mogen zijn in onze mooie gemeente. Ik ben geboren in Helmond en na anderhalf jaar verhuisd naar Bakel waar ik inmiddels al een heel aantal jaren woon.

Ik ben de politiek ingegaan rond mijn 25e omdat ik graag dingen beter wil maken. Dat klinkt wat algemeen maar dat is wel de bril waardoor ik naar onze gemeente kijk. Wat kan beter voor onze inwoners en hoe gaan we dit bereiken. Doen we dit op ieder dossier waar we mee te maken krijgen dan kom je samen een heel eind! Ik ben dan ook trots op de mooie dingen die we op dit moment bereiken zoals de 10% OZB verlaging tijdens de begrotingsbehandeling in 2015 maar zie ook nog veel uitdagingen waar ik me nog vol voor wil blijven inzetten.

Naast de politiek in Gemert-Bakel ben ik ook voorzitter van het CDA in Brabant. Ik geloof in het verhaal van het CDA en denk dat dit verhaal bij heel veel mensen past. Wel zullen we moeten zorgen dat we dit verhaal weer actief naar de mensen toebrengen. Dat wil zeggen dat de CDA afdelingen in Brabant nog meer midden in de samenleving moeten komen te staan. Want samen leven, daar gaat het om.

Een andere hobby van me is Crossfit. Een paar keer per week ben ik in de Box in Gemert te vinden om me een uur uit te sloven. Balans is belangrijk en met sport weet ik deze net wat beter te vinden.

Heb je vragen of wil je een keer koffie drinken dan maak ik tijd.

Vriendelijke groeten, Inge

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.