23 november 2017

De lijsttrekker van CDA Gilze en Rijen is bekend!

Voor de derde keer op rij ben ik door het CDA in Gilze en Rijen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dit is een grote eer en hieruit spreekt veel vertrouwen van de leden in mij als persoon, als politicus en als bestuurder. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik hier erg dankbaar voor ben en zal dan ook mijn uiterste best doen om dit vertrouwen om te zetten in een mooi resultaat. Vanzelfsprekend draait de campagne van het CDA in Gilze en Rijen niet alleen om mij, maar om een heel team van betrokken en deskundige leden. Ik verzeker u.......dit team is ronduit STERK.

Ik sta voor goede prestaties vanuit passie en plezier, voor Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen!

De afgelopen acht jaar heb ik met veel inzet invulling gegeven aan het wethouderschap en ik hoop dit in de komende periode ook te kunnen doen. Hierbij sta ik voor betrokkenheid, duidelijkheid, verbinding en transparantie. Wat mij betreft vier zaken die van groot belang zijn om iets te kunnen bereiken voor de gemeenschap. Niet alleen als wethouder vind ik dit ontzettend belangrijk, maar ook in andere functies die ik heb mogen vervullen in onze gemeente, zoals MR-lid van basisschool de Brakken, en voorzitter bij zowel Stichting Juin als bij RAC/vv Rijen.

Als gemeente staan wij er goed voor. Onze voorzieningen zijn prima in orde. Denk hierbij aan de huisvesting van ons basisonderwijs, aan onze culturele centra en aan onze sportvoorzieningen, zowel binnen als buiten. Verder hebben we een bloeiend verenigingsleven, vrijwilligers op alle fronten, bijna 100% glasvezel, veel economische ontwikkeling, een sociaal en breed gedragen minimabeleid, veel woningbouw, een toenemend gevoel van veiligheid, maatwerkdienstverlening binnen jeugdzorg, WMO en participatie, noem het maar op. En dit alles realiseren wij samen tegen relatief lage lasten. Gilze en Rijen behoort namelijk tot de goedkoopste gemeenten van Nederland. En dat moet zo blijven!

Voor al deze dingen maak ik mij ook de komende vier jaar weer hard. Ik sta voor goede prestaties vanuit passie en plezier, voor Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen!

Rolph Dols

Lijsttrekker CDA Gilze en Rijen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.