16 mei 2019

CDA feliciteert Senioren KBO Grave met groots jublieum

"Senioren KBO Grave bestaat zeventig jaar en is vitaler dan ooit. De vereniging is één van de drijvende krachten die het welzijn van senioren in Grave centraal stelt. Zij doet dat niet alleen door aan te schuiven aan verschillende vergadertafels, maar vooral door activiteiten te organiseren en te stimuleren die het sociale cement in onze stad versterken," zegt CDA-fractievoorzitter Alex van Megen nadat hij het bestuur gefeliciteerd heeft met het jubileum.

De voltallige fractie heeft de receptie van Senioren KBO Grave bijgewoond. De bestuursleden namen de chocolade "Kusjes uit Grave" dankbaar aan.

Diverse sprekers staken de loftrompet en zetten de talloze vrijwilligers in het spreekwoordelijk zonnetje. Samenwerken met Senioren KBO is een feest op zich, erkende iedereen.

Koninklijke onderscheiding voor Annie Litjes

Senioren KBO-bestuurder Annie Litjes werd verrast door de burgemeester, die meldde dat het Zijne Majesteit de Koning behaagd heeft haar te benoemen tot lid in de orde van Oranje-Nassau. Annie is niet alleen een rots in de branding voor de jubilerende KBO maar ook voor de H. Elisabethparochie. Het CDA is haar dankbaar voor het vele goede dat zij voor de mensen en de gemeenschap doet en wenst haar proficiat met het welverdiende lintje.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.