12 november 2018

Nieuwe keuken voor de Viersprong in Gassel

Een nieuwe keuken voor het gemeenschapshuis van Gassel. Dat was een grote wens. Het Eetpunt voor Ouderen in Gassel vroeg het bestuur van de Viersprong of dit mogelijk was. Met de hulp van sponsoren en een grote inzet van betrokkenen is dit gelukt.

Op zondagmiddag 11 november was de opening. Gassel stond heel even in het teken van pannenkoeken. Er was namelijk een pannenkoekenwedstrijd opgezet voor geïnteresseerde jongeren. Verschillende hadden zich opgegeven en waren, samen met tientallen mensen waaronder de heer Jacobs van het CDA, te vinden in de Viersprong van Gassel. Na een kort woordje door de voorzitter van de Viersprong Jos van den Broek was het vervolgens aan wethouder Henisch om het lint door te knippen en daarmee officieel de keuken te openen voor gebruik. Na opening gingen de jongeren aan de slag met het bakken van pannenkoeken. Ieder met een eigen creatie. Met hagelslag, banaan en andere lekkernijen wisten ze prachtige pannenkoeken te presenteren. Vervolgens was het aan de jury, bestaande bestaande uit wethouders Henisch en Joosten, om alle pannenkoeken te beoordelen. 

Het lokale CDA feliciteert alle Gasselnaren met deze mooie aanwinst voor de Viersprong en wenst alle vrijwilligers veel kookplezier toe!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.