15 februari 2019

Valentijnsactie CDA: Dankjewel zeggen!

14 februari is de dag van de liefde. Jaarlijks grijpt CDA Grave Valentijnsdag aan om vrijwilligers die zich belangeloos binnen onze lokale gemeenschap inzetten een blijk van waardering te geven. Dit jaar werden Betsie van Beuningen en Jan Opsteegh in het zonnetje gezet en zij ontvingen van raadslid Jochem Jacobs een rode roos en een doos lekkere chocolade.

Betsie van Beuningen zet zich actief in voor de gemeenschap van Escharen. Meerdere jaren zit ze al in de Dorpsraad van Escharen, zet ze zich in voor de lokale partij Liberaal land van Cuijk en sinds twee jaar is ze ook secretaris van de stichting Gericht Voor Elkaar.

Jan Opsteegh is niet uit de straten van Velp weg te denken. Als betrokken Velpenaar staat hij voor iedereen klaar. Na enkele jaren het lichamelijk wat moeilijker gehad te hebben, mocht ook Jan rekenen op een welgemeend ‘dankjewel’.

Naast de activiteiten rondom Valentijnsdag was Marcel Thijssen uit Beers, nummer 9 op de CDA-lijst voor de Provinciale Statenverkiezingen, aanwezig bij een bijeenkomst van de stichting Gericht Voor Elkaar. Deze stichting zet zich in voor digitale welkomstborden in Escharen, Gassel en Velp. Tijdens deze bijeenkomst overhandigde Marcel Thijssen het CDA verkiezingsprogramma aan Cor van Boekel uit Gassel.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.