Jaap Sanders van Well

Meer dan 25 jaar woon ik in Helvoirt, heb 3 zonen, ben zelfstandige en hou van verschillende sporten o.a. tennis, schaatsen en fietsen. Als vrijwilliger voor de Helvoirtse Tennisvereniging in de technische commissie werk ik mee aan het  vergroten van het tennisplezier voor jong en oud. Politiek is een regelmatig terugkerend onderwerp met vrienden. Stevige gesprekken en kritische geluiden, waarbij vooral de toenemende afstand naar de bevolking wordt gevoeld. Dat moet toch anders kunnen, dacht ik. Tenslotte is het bestaansrecht van de politiek en ons rechtssysteem om alle inwoners te dienen. Die diensten behoren gericht te zijn op de veiligheid, welvaart en welzijn van alle inwoners in duurzame leefomgevingen. De leefbaarheid per dorp. De keuze voor het CDA is eenvoudig: het is een brede volkspartij, die gelijkwaardigheid als uitgangspunt hanteert en niemand uitsluit. Met mijn achtergrond en ervaring zet ik me graag in voor u ondernemers, verenigingen, burgerinitiatieven en duurzaamheid.  Ik hoop u vaak te zien, naar u te luisteren en te spreken om uw behoefte mee te nemen in het CDA-verkiezingsprogramma en gemeentebeleid.

Aantrekkelijke en vitale dorpen zijn duurzaam en hebben een sterk verenigingsleven, ondernemers en zelfstandigen met visie en daadkracht en burgerinitiatieven voor nieuwe ideeën of gewenste veranderingen. Dit zijn mijn politieke thema’s waar ik mij voor wil inzetten.

Ik ben 58 jaar en woon al meer dan 25 jaar in Helvoirt. Als zelfstandige ondersteun ik bedrijven en instellingen bij veranderingen op projectbasis of in een adviserende rol.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.