Frank de Werdt

Wie ben ik en waar ga/sta ik voor:

Mijn naam is Frank de Werdt en mijn politieke thema’s zijn Volkshuisvesting & wonen en de Toekomst van de gemeente Haaren. Als persoon ben ik gericht op groei en ontwikkeling van mensen en van de samenleving. En dat sluit aan bij deze thema’s: Voldoende woningen bouwen voor jong en oud is namelijk een noodzakelijke basisvoorwaarde voor de leefbaarheid van onze dorpen; nu én in de toekomst. Bij de toekomstige opsplitsing is het belangrijk om (1) oude dorpsgrenzen als uitgangspunt te nemen, (2) inwoners te betrekken en (3) álle dorpen even goed over te dragen.

Zelf ben ik 55 jaar, 20 jaar opgegroeid in Biezenmortel en ruim 30 jaar woonachtig in Haaren.
Ben getrouwd met Francien Brekelmans en heb vier kinderen Eline, Jasper, Lisette en Yvonne.
Ik werk als HR-manager bij de Rabobank (personeelsbeleid, veranderprocessen en organisatie-ontwikkeling). In mijn vrije tijd doe ik aan sport (fitness, wandelen) en ben bezig op mijn weilandje dat ik laat omvormen tot een bos met vennetje (groei en ontwikkeling).

Met de politiek houd ik me al een tijd actief bezig. Zo was ik in de jaren ‘90 voorzitter van het CDJA Midden-Brabant en volg ik sinds oktober 2014 álles over de Toekomst van Haaren. Mijn grondhouding is positief kritisch, waarbij ik een volhouder en harde werker ben én hou van een beetje provoceren. Dat maakt de politiek levendig en komt de belangen van de inwoners ten goede.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.