05 februari 2022

Heel Heeze-Leende Bakt

Carnaval is vooral een feest van plezier, uitbundigheid en gezelligheid. We ontmoeten elkaar op straat of in het café en drinken een gezellig glaasje. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om dat mee te kunnen vieren. Daarom gaan we samen op zaterdag 26 februari aan de slag met Heel Heeze-Leende Bakt. 

Eten maken en delen verbindt, vooral als het een heerlijke taart of cakeje is. Met Heel Heeze-Leende Bakt roepen wij de hobby-bakkers in Heeze, Leende, Leenderstrijp en Sterksel op om op zaterdag 26 februari een mooie carnavals-taart, lekkere cake of een ander baksel te maken. Dit heerlijke baksel halen we bij jou op en bezorgen het bij diegene die wel wat extra carnaval kan gebruiken. Dit kan een mantelzorger zijn die zorgt voor een ziek familielid, een vriend of buur, een eenzame senior, een hardwerkende zorgverlener, die vrijwilliger die altijd voor iedereen klaarstaat of die jongere die door corona te veel leuke dingen moest missen. Wie zet jij in het zonnetje?

Zin om aan de slag te gaan?
Of weet je iemand die een smakelijke traktatie verdient? Laat het ons weten en we leggen de verbinding! Stuur voor zaterdag 19 februari jouw aanmelding of tip naar [email protected]. Zet in jouw bericht jouw naam, adres en eventueel het adres waar jouw baksel bezorgd mag worden. Of geef iemand anders op voor de traktatie.

Vervolgens ga je aan de slag en bak je een taart, cake of koekjes volgens jouw allerbeste recept. Het bezorgteam van CDA Heeze-Leende-Sterksel haalt jouw baksel op carnavalsaterdag 26 februari tussen 11:00 en 12:00 bij jou thuis op en bezorgt deze vóór 16:00 uur bij diegene die het oprecht verdient. Zo zorgen we samen voor een bijzondere traktatie! En vergeet niet om CDA Heeze-Leende-Sterksel via Facebook te volgen voor handige baktips.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.