17 november 2021

Charlotte Bol lijsttrekker

Charlotte Bol benoemd tot lijsttrekker CDA Heusden

Tijdens de Ledenvergadering op 17 november hebben de leden van CDA Heusden Charlotte Bol gekozen als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Charlotte Bol (1975) woont al haar hele leven in de gemeente Heusden. Ze heeft in Utrecht, Amsterdam en New York gestudeerd. In het dagelijks leven is zij werkzaam voor de overheid en zit daarvoor veelvuldig in Brussel. Van 2009 tot 2012 was ze al fractieondersteuner bij CDA Heusden. Daarbij is ze bestuurslid bij zowel CDA Heusden als CDA Brabant geweest en vervulde als vrijwilligster verschillende bestuurs- en adviesfuncties in het verenigingsleven. Charlotte Bol beschikt door al deze activiteiten over een nuttig lokaal, regionaal en (inter)nationaal netwerk. 

Ruime ervaring                                                                                                                                                                                                                                                                                             Voorzitter van de CDA-kandidaatstellingscommissie Reinder Berger over de keuze: “Met Charlotte hebben wij een lijsttrekker met ruime ervaring in het openbaar bestuur en binnen het CDA. Door haar expertise, enthousiasme en inzet hebben wij veel vertrouwen in Charlotte als lijsttrekker.”

Hart voor inwoners                                                                                                                                                                                                                                                                                             CDA-afdelingsvoorzitter Maartje Schmiermann over Charlotte: “Charlotte heeft hart voor onze gemeente. Ze heeft een groot netwerk en ze staat voor open en rechtvaardige politiek.”

Dichtbij                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Charlotte Bol is vereerd met haar benoeming: “Wij zijn in hart en nieren een lokale partij, met lokale mensen die de problemen in hun kernen willen aanpakken. Voor mij persoonlijk een enorme motivatie om straks samen met de andere kandidaten mensen te overtuigen van onze plannen voor de gemeente Heusden. Ik ga mij samen met het CDA sterk maken voor een groen, leefbaar en veilig Heusden”.   

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.