Politieke partij CDA Laarbeek
03 maart 2022

Meewerken aan een (nog) beter Laarbeek

Mijn naam is Geert Welten, 51 jaar, geboren en getogen in Lieshout. Sinds 2012 woonachtig in een andere kern van Laarbeek, Beek en Donk.

Na mijn studie aan de HEAO in Eindhoven ben ik terechtgekomen in de financiële dienstverlening. Tot 2015 heb ik gewerkt bij Interpolis in Tilburg als acceptant van bedrijfsmatige verzekeringen. Na enkele uitstapjes werk ik sinds 2019 bij Rabobank Nederland. Samen met mijn collegae verzorg ik de administratieve afhandeling van de verzekeringen die bedrijfsmatige relaties bij de Rabobank hebben. Het doel is om de lokale banken te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op de commercie.

In mijn vrije tijd loop ik hard bij Runnersclub Lieshout. Ook ben ik al ruim 30 jaar lid van de lokale basketbalclub, momenteel niet meer actief, maar ben/was betrokken als bestuurslid of vrijwilliger. Daarnaast ben ik betrokken bij een tweetal goede doelen. Bij Alpe d’HuZes ondersteun ik de lopende deelnemers bij hun tocht naar boven door het beantwoorden van vragen, geven van workshops en organiseren van trainingen ook ben ik aanspreekpunt voor de lopers binnen de organisatie. In 2017 heb ik stamcellen mogen doneren voor een niet verwante donor. Een aparte gewaarwording dat jij iemand ergens op de wereld met leukemie een nieuwe kans kunt geven. Sindsdien probeer ik mijn ervaringen over te dragen op potentiële nieuwe donoren.

Afgelopen jaar ben ik lid geworden van het CDA. Volgde de lokale politiek al wat langer en had het idee dat de uitgangspunten van het CDA het beste bij mij paste. Daarin ben ik niet teleurgesteld. Ben in een mooie club terechtgekomen. Inhoudelijk en altijd zoekend naar oplossingen waar iedereen iets aan heeft. Niet alleen richten op de korte termijn, maar ook al denkend aan wat we achterlaten voor onze kinderen en hun kinderen. Lastige keuzes niet uit de weg gaan, je nek durven uitsteken.

De komende 4 jaar wil ik meewerken aan een (nog) beter Laarbeek!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.