nr. 8. Bart van Kempen

Nr. 8


Woonplaats: Beek en Donk

Bart van Kempen

Na mijn aanmelding bij het CDA van de gemeente Laarbeek is mij gevraagd of ik een stukje wou schrijven om mij zelf kort voor te stellen. Over wie ik ben, waarom het CDA en waarom de politiek…

Om bij het begin te beginnen; ik ben ruim 29 jaar geleden geboren in Lelystad. Verhuisd naar Limburg toen ik 11 was om vervolgens 5 jaar geleden in het prachtige Brabantse (Den Bosch) terecht te komen. Uiteindelijk heeft de liefde mij naar Beek en Donk gebracht waar ik nu 3 jaar samen woon met mijn vriendin Yvet.

In het dagelijkse leven ben ik Sales Manager bij SPGPrints (voormalige Stork) in Boxmeer. Vanuit deze functie mag ik Europa en Turkije doorreizen om te zorgen dat onze grafische producten en diensten zo goed mogelijk vertegenwoordigd worden.

 

Keuzes die bij investeringen komen kijken, beïnvloeden de toekomst van een bedrijf. Hierin is het cruciaal dat alle belangen en argumenten in de weegschaal gelegd worden om zo tot een oplossing te komen waarbij iedereen baat heeft. Hierbij staat de lange termijn absoluut voorop. Om deze regio zo goed mogelijk te bedienen krijg ik hulp van een netwerk van agenten / distributeurs en locale accountmanagers.

 

Verder speelt handbal een belangrijke rol in mijn leven. Behalve dat ik Yvet hier heb leren kennen, heeft sport mij ook voor een gedeelte gevormd wie ik vandaag ben. Ik heb de laatste 10 jaar gekozen om prestatiesport te beoefenen, waarbij ik voor verschillende teams in de tweede, eerste en eredivisie heb mogen spelen.

Zowel vanuit mijn werk als sport achtergrond wil ik een bruggetje slaan naar de politiek en het CDA. In alle gevallen is het een teamsport. Successen kunnen gehaald worden als iedereen zijn of haar schouders er onder durft te zetten en de neuzen de zelfde kant op staan. Hierbij zullen soms concessies gedaan moeten worden maar mag het “team belang” niet uit het oog verloren raken. De uitdaging zie ik erin om draagvlak te creëren voor veranderingen of behoud van ideeën, om zo de gemeente Laarbeek prettig woonbaar te houden!

Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de gemeente waar ik mij inmiddels helemaal thuis voel!  

 

 

 

 

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.