31 oktober 2021

Heel Land van Cuijk bakt!

Land van Cuijk inwoners klaar? Bakken maar!

De donkere en soms ook eenzame dagen komen er weer aan en dan heeft iedereen toch weer wat extra aandacht en warmte nodig. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om dat te ontvangen. Daarom gaan we samen op zaterdag 13 november aan de slag met Heel Land van Cuijk Bakt.

Eten maken en delen verbindt, vooral als het een heerlijke taart of cakeje is. Met Heel Land van Cuijk roepen wij de hobby-bakkers in het Land van Cuijk op om op zaterdag 13 november een mooie taart, lekkere cake of een ander baksel te maken. Dit heerlijke baksel halen we bij jou op en bezorgen het bij diegene die wel wat extra aandacht kan gebruiken. Dit kan een mantelzorger die zorgt voor een ziek familielid, vriend of buur zijn, een eenzame senior, een hardwerkende zorgverlener, die vrijwilliger die altijd voor iedereen klaarstaat of die jongere die in het coronajaar veel leuke dingen moest missen. Wie zet jij in het zonnetje?

Zin om aan de slag te gaan?
Of weet je iemand die een smakelijke traktatie verdient? Laat het ons weten en we leggen de verbinding! Stuur voor zaterdag 6 november jouw aanmelding of tip naar [email protected]. Zet in jouw bericht jouw naam, adres en eventueel het adres waar jouw baksel bezorgt mag worden. Of geef iemand anders op voor de traktatie.

Vervolgens ga je aan de slag en bak je een taart, cake of koekjes volgens jouw allerbeste recept. Het bezorgteam van CDA Land van Cuijk haalt jouw baksel op zaterdag 13 november tussen 11:00 en 12:00 bij jou thuis op en bezorgen deze vóór 16:00 uur bij diegene die het oprecht verdiend. Zo zorgen we samen voor een bijzondere traktatie! En vergeet niet om CDA Land van Cuijk via Facebook en Instagram te volgen voor de handige baktips.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.