15 februari 2022

Peter Linders uit Grave in het zonnetje gezet

Het was afgelopen maandag, 14 februari, valentijnsdag. De dag waarop geliefden in het zonnetje worden gezet. Het CDA Land van Cuijk maakt gebruik van deze dag om een vrijwilliger in het zonnetje te zetten en te bedanken voor al zijn of haar inzet. Dit jaar werd de dank uitgesproken richting Peter Linders voor zijn tomeloze inzet op verschillende projecten. “De energie en inzet zoals Peter Linders zich als vrijwilliger inzet is bewoneringswaardig”, aldus Jochem Jacobs. “Al jaren pakt hij lokale vraagstukken op en gaat ermee aan de slag”.

De energie en inzet zoals Peter Linders zich als vrijwilliger inzet is bewoneringswaardig. Al jaren pakt hij lokale vraagstukken op en gaat ermee aan de slag!

Peter zet zich al jaren in voor de gemeenschap van Grave, maar ook van het Land van Cuijk. Zo produceren hij en zijn vrouw de talkshow Linders en Linders, welke wordt uitgezonden op 0486tv/omroep Land van Cuijk. Maar ook zet hij zich in voor het vincentiuskerkje in Velp, het platform duurzaam Grave en op dit moment de ontwikkeling van een app waarmee Grave en omgeving kan worden ontdekt (welke reeds in Ravenstein bestaat).   

“Leuk en attent! Het wordt zeer gewaardeerd” verteld Peter. “We hopen dat Peter zich, naast alle andere actieve vrijwilligers, blijft inzetten voor de gemeenschap. De samenleving draait namelijk om de inzet van vrijwilligers zoals Peter”, verteld Jacobs.

Mocht je voor volgend jaar een vrijwilliger in het zonnetje willen zetten op valentijnsdag, meld hem of haar dan bij [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.