Moniek van den Elzen Gerrits

Mill

Moniek van den Elzen-Gerrits, is woonachtig in Mill, getrouwd met Erik en trotse moeder van twee dochters, Amber en Sanne. Ze is werkzaam als senior beleidsadviseur wonen en ruimtelijke ontwikkeling bij de gemeente Nijmegen. Daarvoor was ze  registermakelaar/taxateur in het Land van Cuijk en heeft ze het Land van Cuijk al goed leren kennen. Moniek is contactpersoon voor de dorpen Mill, Linden, Katwijk en Cuijk. Haar beleidsinhoudelijke aandachtsvelden zijn de ruimtelijke ordening in de kernen, recreatie en toerisme, duurzaamheid en bedrijfslocaties. Daarnaast houdt ze zich bezig met bouwen en wonen en leefbaarheid.

“Sinds 2018 ben ik raadslid en ijver ik voor ‘goed wonen en leven voor de inwoners’. Eén van de speerpunten is de ontwikkeling van woningbouwplannen in alle 33 kernen en meer woningaanbod voor starters en senioren.

Naast mijn werk ben ik altijd actief geweest bij de sportverenigingen, school, kinderopvang en 8 jaar als ledenraadslid. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Wandelen, hardlopen, fietsen, in onze prachtige gemeente Land van Cuijk kan het allemaal.

Ik ben blij met de komst van de nieuwe gemeente. Als volksvertegenwoordiger zet ik me daarnaast graag in voor goed en modern onderwijs en samenwerking met bedrijven; het versterken van de werkgelegenheid, bereikbaarheid en mobiliteit; een bloeiende cultuursector en een sterk verenigingsleven en een goede dienstverlening voor inwoners en bedrijven. Kortom: ‘Goed en gezond wonen en leven voor de inwoners’ daar ga ik voor! Samen kunnen we veel bereiken: samen denken, delen doen!”

Contactgegevens:
06 20 97 14 03
[email protected] 
https://www.facebook.com/moniekv1 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.