26 januari 2017

Normen en waarden tellen zwaar bij daadkrachtig CDA Meierijstad

"Jullie begrijpen allemaal zo verdomd goed het CDA-gedachtegoed," sprak een gepassioneerde Ben van de Meerakker woensdagavond 25 januari 2017 tijdens de algemene ledenvergadering van CDA Meierijstad in Eerde. "Als we dat met z'n allen goed voor ogen weten te houden en er samen voor gaan, dan zijn we over vijf jaar de grootste partij van deze gemeente."

Partijleider Jan Goijaarts is trots op 'zijn' CDA-ers: "We hebben allemaal hetzelfde CDA-bloed en staan onder meer voor het terugbrengen van normen en waarden in onze maatschappij. We hebben de afgelopen maanden een erg goed team gesmeed en daar gaan we mee aan de slag. Grote waardering daarbij ook voor onze hele achterban. Zonder hen staan we immers machteloos."

Er werd afscheid genomen van het overgangsbestuur, onder leiding van Wilma van de Rijt, maar ook van de afdelingsbesturen. De zaal vulde zich met lovende woorden voor hen die zich, soms al vele jaren, zo enorm hebben ingezet voor het CDA. Er waren bloemen, cadeautjes, er werden handen geschud.

Tevens verleende de vergadering haar goedkeuring aan het nieuwe bestuur, dat we binnenkort nader aan u gaan voorstellen. 

DANK DANK DANK.. aan u allen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.