20 september 2021

Sportawards "On Tour"

CDA wethouder Coby van der Pas is door heel Meierijstad met de Sportawards 'on tour' om onze kampioenen 2020 en vrijwilligers persoonlijk ( aan huis/ sportaccommodatie) als wethouder Sport in het zonnetje te zetten. In verband met corona hebben de Sportawards dit jaar op deze manier invulling gekregen tijdens de Nationale Sportweek.

In een blitse vrachtwagen met muziek, medailles, bloemen en oorkondes op pad.

Onze kampioenen van allerlei leeftijd en in een grote diversiteit van sporten zijn onze sporthelden en een voorbeeld voor velen om ook te gaan sporten en bewegen. Daarbij staat sportprestatie maar vooral ook het plezier in sporten en bewegen voorop. Graag feliciteren we onze sportkampioenen met hun behaalde kampioenschappen en wensen we hen veel succes!

Ook worden sportvrijwilligers gehuldigd. En met hen de vele vrijwilligers die zich inzetten om sporten in verenigingsverband en daarbuiten mogelijk te maken. Zij zijn de onmisbare dragers van de sport. Alle waardering daarvoor!

Meierijstad wil graag dat iedereen sport en beweegt: fysiek en mentaal fit, sociaal actief en persoonlijke ontwikkeling.  En vindt het stimuleren van sporten en bewegen daarom belangrijk, ook via deze Sportawards.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.