Maarten van Gemert

Raadslid/Fractielid

Mijn naam is Maarten van Gemert, getrouwd met Annemiek en vader van drie dochters. Fanatiek hardloper, ik houd van lekker eten en speciaal bier drinken met vrienden. Na elf jaar ben ik gestopt als voorzitter van volleybalvereniging Apollo, zodat ik me nog meer kan richten op mijn rol als volksvertegenwoordiger. Het ruimtelijk domein en woningbouw heeft mijn speciale interesse.

Daarnaast pleit ik voor een flinke verbetering van de gemeentelijke dienstverlening en communicatie met onze inwoners, bedrijven en instellingen. Daar zet ik me voor in.

De gemeente doet veel goed werk. Maar het kan altijd beter, het moet veel beter. Bijvoorbeeld met het helpen bij het invullen van een aanvraagformulier, het ondersteunen bij het zoeken op internet en de website van de gemeente, het sturen van een ontvangstbevestiging, het op tijd terugbellen van mensen, het afspreken van een termijn waarbinnen u een antwoord krijgt èn die afspraak ook echt nakomen. Zoveel mogelijkheden voor verbetering…


Inwoners moeten serieus worden genomen wanneer zij zich met hun vragen en initiatieven tot de gemeente richten. Daarnaast vind ik het ook heel belangrijk dat de gemeente en ontwikkelaars de directe omgeving actief betrekken bij nieuwe plannen.


Ik ga voor een snelle, goedkoop en prettige dienstverlening door de gemeente. Daar staan wij als CDA voor, samen met de andere politieke partijen. En daar zullen burgemeester en wethouders en de medewerkers van de gemeente aan moeten werken. Daar mag u mij op aanspreken!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.