Ron van Lith

Voorzitter

Mijn naam is Ron van Lith, 48 jaar jong en geboren in de mooie Gemeente Mill en Sint Hubert. Getrouwd met Miriam en trotse vader van 2 dochters Meike (14 jaar) en Renske (12 jaar). Samen met ons gezin wonen we aan de Hoogveldseweg in MIll.

Ik ben werkzaam als Manager Sales bij Isotron Systems in Den Bosch, waar we industriële automatiseringsproducten en -oplossingen leveren specifiek voor de industriële sector.

Naast voorzitter van de CDA afdeling Mill en Sint Hubert ben ik in mijn vrije tijd actief tennislid bij Topio en ga ik regelmatig hardlopen. Verder ben ik natuurlijk supporter van de sportteams van mijn kinderen bij MHV '81 en Hockeyclub Mill.

Als geboren en getogen Millenaar ben ik trots op onze gemeente. Ik ben gehecht aan hetgeen wat we hebben maar we moeten wel vooruit kijken en beslissingen durven te nemen die noodzakelijk zijn en passen in een continue veranderende samenleving. Ik voel me mede verantwoordelijk voor de toekomst van de inwoners van onze gemeente en ik zet me daar graag actief voor in.

Mijn motto: "Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen."

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.