11 juni 2018

Een warm afscheid met erepenning en duurzaamheidstrofee voor onze wethouder Jaap Kamp

Een welverdiende erepenning van de gemeente Moerdijk voor Jaap vanwege zijn waardevolle inzet voor de gemeente Moerdijk. Uit de toespraken tijdens de afscheidsreceptie kwam nadrukkelijk naar voren dat Jaap een heel prettige waardevolle collega is geweest voor eenieder die met hem samenwerkte tijdens zijn wethouderschap. Naast de erepenning ontving Jaap ook nog uit handen van mevrouw Rubbens, voorzitter van Energiek Moerdijk, een duurzaamheidstrofee, als dank voor zijn grote inzet op duurzaamheidsgebied. Van wethouder Désirée ontving hij een persoonlijk geschenk, waarbij zij refereerde aan een functie van Jaap die bij het publiek niet zo bekend is, maar die hij volgens Désirée ook op voortreffelijke wijze uitvoert, namelijk trouwambtenaar oftewel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Jaap gaat samen met zijn vrouw Roos (die hij in zijn toespraak de grootste liefde van zijn leven noemt, met in het kielzog zijn liefde voor de gemeente Moerdijk) genieten van een welverdiende vakantie in Italië. Daarna komt hij onze fractie ondersteunen.

Jaap was raadslid tussen 1990 en 1996 in de voormalige gemeente Zevenbergen, daarna raadslid tussen 2010 en 2013 in de gemeente Moerdijk. Vanaf 2013 tot 1 mei 2018 heeft hij het ambt van wethouder vervuld. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.