Désirée Brummans

Lijst 2 nummer 1 Lijsttrekker

Voor een Kerngezond moerdijk

Beste inwoners,

Mijn naam is Désirée Brummans en ik ben fractievoorzitter van CDA Moerdijk. Ik ben getrouwd met Leo van ’t Westende en trotse moeder van drie volwassen zoons Tim, Joris en Daan, schoonmoeder van Jessica en oma van Jip.

De afgelopen vier jaar heb ik mij met veel plezier ingezet voor de belangen van onze inwoners in alle kernen. Dat heb ik uiteraard niet alleen gedaan maar samen  met ons team van het CDA, inwoners, collega raadsleden, college van burgemeester en wethouders én ambtenaren. Mijn overtuiging is dat je met goede communicatie en  samenwerking tot de beste resultaten komen.  Geen eilandjes en egootjes maar samen. 

Mijn beroepservaring ligt in het bedrijfsleven, waar ik bedrijven mede heb opgezet en uitgebouwd. Dat heeft me gemaakt tot een pragmatisch denkende dienstverlener in hart en nieren. Vanuit die ervaring kijk ik ook naar wat er in het gemeentehuis gebeurt.  Want de gemeente houdt zich dagelijks bezig met dienstverlening aan u, aan mij, aan ons allemaal. Een aantal taken voert de gemeente zelfstandig uit en daarnaast kent de gemeente veel samenwerkingsverbanden. Ook de kwaliteit van dienstverlening van die samenwerkingsverbanden raakt ons allemaal en de gemeenteraad kijkt mee. Dat maakt het raadswerk enerzijds boeiend, anderzijds behoorlijk intensief. We gaan echt niet meer alleen over scheve stoeptegels, hondenpoep en onkruid.

CDA Moerdijk heeft gemotiveerde mensen aan boord, die bereid zijn veel tijd en energie te steken om uw belangen  zo goed mogelijk te dienen.

Het zijn allemaal mensen-mensen die met beide benen op de grond (in de Moerdijkse klei) in de maatschappij staan. Ik ben trots op ons team!

Dat is voor mij ook een belangrijke reden geweest om “ja” te zeggen tegen het lijsttrekkerschap. Ook ben ik bereid de verantwoordelijkheid van het wethouderschap op me te nemen.

De komende vier jaar zal het CDA  uw belangen weer graag vertegenwoordigen.

Daar hebben wij uw stem voor nodig.

DAAROM; STEM 21 MAART OP CDA MOERDIJK

Hartelijke groet,

Désirée Brummans

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.