Bart van Lieshout

Burgercommissielid

Een doener en familiemens ben ik ten voeten uit. Mijn naam is Bart van Lieshout (1989) en woonachtig in Nuenen. Ik typeer mijzelf als een vriendelijke en betrouwbare man, mijn motto is dan ook "een man een man, een woord een woord". Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, vind ik dan ook belangrijk.

Ook zoek ik altijd de gezelligheid op van het verenigingsleven en ben een fanatieke sporter. Deze verenigingen zorgen voor de onderlinge samenhorigheid en verbinding. De verenigingen in de dorpen houden het dorp levend en dragen bij aan de leefbaarheid en het dorpse karakter.

Hoewel ik al langer in de politiek geïnteresseerd ben, ben ik pas sinds februari 2021 lid geworden van het CDA. Vanuit mijn christelijke opvoeding en familiegevoel passen de kernwaarden van het CDA dan ook het beste bij mij. Als jong gezicht binnen de partij, heb ik een frisse nieuwe blik op de bestaande kwesties binnen de gemeente Nuenen.

Met die instelling wil ik me dan ook inzetten voor de burgerparticipatie binnen onze gemeente, want samen maken we onze gemeente nog mooier. Samen de verbinding zoeken, luisteren naar elkaar en aandacht hebben voor elkaar. Uiteindelijk bereik je samen meer dan alleen. Als gemeenteraadslid ben ik er voor iedereen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.