Gedeeltelijk gepubliceerd in Oirschot Weekjournaal, dd. 21-2-2018

Omdat ik het te makkelijk vind om vanuit de luie stoel commentaar te hebben, ben ik in 2010 gemeenteraadslid geworden voor het CDA. Als geboren en getogen Beerzenaar wil ik de toekomst van ons ‘Monument in het groen’ zo goed mogelijk borgen. Mijn grootste drijfveer is dat de gemeente meer moet overlaten aan onze samenleving. Minder regels en belangrijkdoenerij, meer ruimte en steun voor gedragen initiatieven. Met een gemeente die dicht bij alle inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties staat. We zullen het namelijk samen moeten doen.

Van jongs af aan ben ik actief en betrokken bij onze gemeenschap. En dat blijf ik. Onder meer voor het CDA. Komende verkiezingen sta ik op lijst 1, plek 11. Alle 30 mensen op de CDA-kieslijst zijn geworteld in onze samenleving en actief in het verenigingsleven. Een hecht team met bekwame, betrokken en betrouwbare mensen waar ik veel vertrouwen in heb. Met een gerust hart doe ik een stapje terug om plaats te maken voor nieuw elan. Met de bril van Middelbeers op ben ik trots dat Lily Maaref de komende jaren ‘mijn’ zetel wil gaan invullen en verheugd dat Janneke Smulders en Inge van der Heijden-Nouwens zich ook namens het CDA gaan inzetten voor onze gemeenschap. Ik ben opgetogen dat Piet Machielsen zich nog een periode wil inzetten als wethouder. Belangrijk voor Oirschot. Zeker nu we een nieuwe burgemeester hebben is Piet de continue factor in het dagelijks bestuur. Met de nieuwe actievelingen en de ervaring van de huidige raads- en burgerraadsleden en wethouder staat CDA Oirschot-De Beerzen er uitstekend voor.

Ik nodig u van harte uit om de website www.cda-oirschot.nl te bezoeken voor nadere info over onze mensen en standpunten. Verder vindt u een terugblik op de afgelopen bestuursperiode over wat het CDA heeft beloofd en gedaan. Ook op Facebook, Twitter en Instagram zijn we al jaren actief. En als u nog twijfelt om en op wie 21 maart te stemmen: kies voor kwaliteit, stabiliteit en vertrouwen, kies CDA.

Want samen maken we De Beerzen, Spoordonk en Oirschot. Samen Doen!

Mark Timmermans

raadslid CDA

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.