01 maart 2021

Osse ondernemers (digitaal) in gesprek met Mona Keijzer.

Beste ondernemer,

Graag nodigen wij je uit om aanstaande vrijdag 5 maart in gesprek te gaan met Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken namens het CDA. 

https://www.cda.nl/keijzer

Het CDA Oss heeft Mona uitgenodigd om, na 150 #koffiezaken gesprekken, digitaal in gesprek te gaan met ondernemers uit de gemeente Oss. Samen met Mona ontvangen wij je graag van 19.30 uur tot 20.15 uur. 

Wil je met een korte reactie laten weten of je erbij bent? Stuur deze uitnodiging vooral ook door naar ondernemers die je kent en die het leuk vinden om mee te doen!

Uit praktische overwegingen zullen we op basis van de aanmeldingen 5 ondernemers vragen direct en rechtstreeks met Mona in gesprek te gaan. Alle overige deelnemers kunnen actief mee doen in de chat. 

Jouw specifieke vragen voor Mona kun je ons mailen op info@sidneybergh.com. Wij zullen deze meegeven aan één van de ondernemers of we zetten ze alvast op de mail naar Mona. 

Op basis van de vragen en de aanmeldingen mail ik je het programma met de gespreksonderwerpen en de uitnodigingslink uiterlijk donderdagavond. 

Dankjewel en graag tot vrijdag aanstaande! #koffiezaken #CDA #Oss

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.