Joris van Hest

Lid Team#22 (Oss)

Joris van Hest (40) is een geboren Ossenaar. Hij woont met plezier in de stad met zijn vrouw Marjorie en hun drie kinderen.

Als strategisch adviseur bij de veiligheidsregio spant Joris zich in om te komen tot een veilige leefomgeving.

Joris is voorzitter van het evenement Citogala en daarnaast lid van de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad van Filios Scholengroep.

De afgelopen tijd heeft Joris in Oss vooral bekendheid gekregen door zijn rol als vertegenwoordiger van de omwonenden in de discussie over de komst van de mestfabriek.
Joris gelooft in de kracht van de samenleving. Betrokken zijn als burgerlid is daarom voor hem een grote eer.

[email protected]

Mijn naam is Joris van Hest, getrouwd en vader van 3 lieve kinderen. Ik woon in Oss en in het dagelijks leven ben ik manager bedrijfsvoering bij het Osse bedrijf Interzorg Thuiszorg.

Ik heb hiervoor veel ervaring gehad in het werken bij (Peel en Maas en Oss) en voor gemeenten (VNG, veiligheidsregio Brabant-Noord) en ben afgelopen raadsperiode met veel liefde actief geweest als burgerraadslid voor het CDA.

Ik ben diep overtuigd dat de samenleving het fundament is voor een prettig en veilig leven in Nederland. Daar zit de kracht. En die kracht mag benoemd en aangeraakt worden. Dat doet het CDA (Oss).

De leden van CDA Oss heb ik afgelopen jaren leren kennen. Het zijn allemaal betrokken en goede mensen. Het is fijn om te weten dat je inzet samengaat met de inzet van gelijkgestemden.

Simpel gezegd wil ik eraan bijdragen dat de gemeente Oss geen genoegen neemt met een zesje.

Oss heeft soms de neiging om zichzelf te simpel, te klein te vinden. Of om te kiezen voor pragmatische oplossingen in plaats van fundamentele, goede, oplossingen.

Ik wil bereiken dat we in de Osse politiek durven te kiezen, durven problemen te benoemen, ambitie tonen en ook….nee durven te zeggen tegen schijnoplossingen voor de bühne.

[email protected]

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.