Kai Bloemers

Burgerlid (Oss)

Ik ben Kai Bloemers, 31 jaar oud, gehuwd met Amy en vader van Anna en Eva. We wonen samen op Ussen in de wijk Mikkeldonk, de wijk waar ik ben opgegroeid. Als jongen uit een warm Oss` nest koos ik na mijn middelbareschooltijd voor een bestaan als beroepsmilitair. Na 5 jaar actieve dienst bij de Landmacht kreeg ik de kans om mij te laten omscholen tot docent geschiedenis. Inmiddels ben ik alweer 8 jaar werkzaam in het voortgezet onderwijs. Momenteel ben ik mentor van 20 leerlingen op vmbo/k, de vakmannen en vakvrouwen van de toekomst, op het Hub van Doornecollege in Deurne. Na de verkiezingen van 2018 werd ik burgerraadslid en fractiesecretaris. Dit heb ik de afgelopen jaren met veel plezier en trots mogen vervullen. Voornamelijk binnen de commissie sociaal-bestuurlijk, maar ook af en toe bij ruimtelijke thema’s.

Het CDA Oss is de enige partij die zich daadwerkelijk een middenpartij kan noemen. Omdat ik van mening ben dat je als mens binnen een gemeenschap maatschappelijk betrokken moet zijn en (lokale) politiek dichtbij de mensen moet staan ben ik drie jaar geleden onderdeel geworden van de fractie. Ook lokaal is je morele kompas bepalend m.b.t. welke beslissingen je neemt, dat is de basis. 

Ons doel is natuurlijk om onze gemeente mooier te maken dan zij al is. Niet over links of rechts of via lokaal populisme, maar via het midden. Met oog voor hen die het moeilijk hebben en het creëren van kansen voor hen die op eigen benen kunnen staan. Persoonlijk wil ik dat we als gemeente de focus leggen op ons MBO en vakmanschap, de leefbaarheid van (bestaande) wijken, woningbouw en voorzieningen die voor de regio belangrijk zijn zoals het Golfbad. Met name voor verenigingen en recreanten van het Golfbad breken er spannende tijden aan met de toekomstige realisatie van een nieuw bad.

[email protected]

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.