Lisa van der Steen

Lid Team#22 (Oss)

Ik ben Lisa van der Steen en ik ben geboren en getogen in Oss. Na mijn middelbare schooltijd op het Maaslandcollege ben ik naar ‘’de grote stad’’ vertrokken. Eerst naar Nijmegen en daarna naar Den Bosch. In de zomer van 2020 ben ik echter terug verhuisd naar Oss samen met mijn lieve vriend. En wat blijkt, het is hier zeker zo fijn als in ‘’de grote stad’’.  

Sinds 2018 ben ik werkzaam als advocaat in Veghel/Uden met een praktijk op het gebied van het familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Een prachtig vak waarin ik mensen en organisaties  mag bijstaan op tal van onderwerpen met veelal grote impact.

Als ik niet aan het werk ben, dan speel ik met plezier een wedstrijdje tennis of golf. En op de minder sportieve momenten geniet ik graag van lekker koken, eten en drinken. Ik ben en blijf een echte bourgondiër.

Vanuit mijn praktijk als advocaat ervaar ik met welke alledaagse problemen mensen en organisaties worden geconfronteerd. Met mijn inzet voor het CDA Oss wil ik die problemen graag vóór zijn, want aan mijn spreektafel is het vaak al net te laat.

Ik draag graag een steentje bij aan een gemeente waar het vandaag en morgen voor jong en oud uitstekend wonen, werken en leven is.

lisa_steen@hotmail.com

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.