Marc van den Heuvel

Burgerlid (Berghem)

In 1971 ben ik geboren in Oss  maar ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in Berghem. Na mijn TBL-tijd heb ik bedrijfskunde gestudeerd aan Universiteit Nijenrode en aansluitend fiscale economie aan de Katholieke Universiteit Tilburg. Sinds 2001 werk ik voor Smurfit Kappa, een internationaal verpakkingsconcern, eerst als International Tax manager, tegenwoordig als Head of Global Transfer Pricing. Daarnaast ben ik bestuurslid namens de werknemers van het Smurfit Kappa Pensioenfonds. Last but not least, ik ben getrouwd met Bernice en trotse vader van Charlotte (17) en Paul (15).

 

Na meer dan 10 jaar voorzitter te zijn geweest van Stichting Carnaval Berghem was het tijd om het stokje door te geven aan de nieuwe generatie. Tijd voor een andere rol binnen de gemeenschap. Inmiddels ben ik al weer ruime 3 jaar raadslid voor CDA Oss binnen de commissie Ruimte met dossiers als energie, woningbouw en afval. 

Door de politiek wil ik proberen naar voren te brengen wat er leeft in de gemeenschap van Oss en de vele kernen en dit proberen te vertalen en concretiseren. Hierbij denk dat je als raadslid een verbindende rol moet en kunt spelen en er zo voor zorgt dat iedereen een kans krijgt om mee te doen. Daarnaast staan we aan de vooravond van grote veranderingen en beslissingen, denk aan de Energie Transitie, de landbouw en de woningbouw. Dit moeten we samen, maar wel met een lokale bril optimaal invullen voor Oss als gemeente en haar inwoners.

marc@vdnheuvel.nl

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.