25 februari 2018

Huib van Olden: Geen populisme maar een goed en betrouwbaar bestuur

Zaterdag 24 februari heeft het CDA de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen afgetrapt in De Raadskelder. Lijsttrekker Huib van Olden hield een warm pleidooi om € 100.000 vrij te maken voor de bestrijding van eenzaamheid en hierbij jongeren in te schakelen. Daarnaast wil hij de komende jaren 8.000 woningen bouwen voor jong en oud.

Verder wil het CDA nieuwe bedrijven naar ’s-Hertogenbosch halen en zo extra banen creëren, óók voor de mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De veiligheid in de wijken en dorpen wordt meer gegarandeerd. Samen met de bewoners wordt een wijkveiligheidsagenda opgesteld en een wijktoezichthouder aangesteld. Leefbaarheid en bereikbaarheid van wijken en dorpen staat bij het CDA hoog op de agenda.

“Populisme biedt echt geen oplossing. Onze stad verdient een goed en betrouwbaar bestuur.” aldus Van Olden. “Een gemeente die ruimhartig is voor wie het echt nodig heeft.”

Samen werken aan een stad waar het goed wonen, werken en onbezorgd oud worden is. Waar samen heel gewoon is en niemand aan de kant staat.

Vandaag aan de slag voor morgen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.