20 december 2017

Kerstwens CDA 's-Hertogenbosch

Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht nadert het einde van deze bestuursperiode. Een bestuursperiode waarin onze wethouder Huib van Olden zich sterk maakte voor “werk, werk en nog eens werk” en een betere financiering van de culturele sector. Door de wijk- en dorpsbudgetten hebben inwoners zelf zeggenschap gekregen over de leefbaarheid in hun buurt. Door uw inbreng tijdens de bezoeken aan wijken en bedrijven konden we in actie komen. Of het nu ging om een leefbaar winkelcentrum of problemen op het gebied van veiligheid en verkeer: we gingen geen enkele uitdaging uit de weg. 

De komende periode staan we opnieuw voor uitdagingen. We maken ons sterk het woningaanbod te vergroten en de leefbaarheid in alle wijken en dorpen op peil te houden. Bereikbaarheid, innovatie en duurzaamheid staan ook hoog op de agenda. Uiteraard blijven we kwetsbare inwoners en hun mantelzorgers ondersteunen. We gaan door met de bestrijding van eenzaamheid, werkloosheid en armoede.

We zijn klaar voor de komende verkiezingen en hopen daarbij ook op uw steun. Samen met u kunnen we ons blijven inzetten voor een sterke, veilige en sociale stad.

Wij wensen u fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2018.

Fractie en bestuur CDA ’s-Hertogenbosch

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.