11 april 2017

Burgerbijeenkomst Sint Anthonis samenwerking Land van Cuijk

Op dinsdag 18 april 2017 is er een burgerbijeenkomst voor alle inwoners van de gemeente Sint Anthonis in 't Wapen van Wanroij over de Samenwerking in het Land van Cuijk.

U heeft er wellicht al over gelezen in de krant of via social media. Graag brengen wij deze avond ook op deze manier onder uw aandacht omdat wij het belangrijk vinden dat zo veel mogelijk mensen hun inbreng geven. Wij hopen velen van U te mogen ontmoeten.

Om een goed en afgewogen besluit te kunnen nemen over de toekomst, hebben de gemeenteraden van het Land van Cuijk besloten een onderzoek uit te laten uitvoeren naar de meest duurzame vorm van verregaande samenwerking. Belangrijk in dit onderzoek is de mening van de inwoners. Daarom worden in elk van de vijf gemeenten burgerbijeenkomsten voor de inwoners georganiseerd. Deze gesprekken helpen de gemeenteraden een nog beter beeld te krijgen van de belangrijkste thema’s in het Land van Cuijk, zowel op dit moment als in de toekomst.

De bijeenkomst voor inwoners van de gemeente Sint Anthonis zal plaatsvinden op dinsdag 18 april vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in het Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6 5446 AL te Wanroij.

Tijdens deze bijeenkomst worden inwoners geïnformeerd over het onderzoek en over de verschillende vormen van samenwerking tussen gemeenten. Door te werken met stellingen en stemkastjes kunt u aangeven welke thema’s u belangrijk vindt voor de toekomst van onze gemeente en die van het Land van Cuijk.

Wij hechten als gemeenteraad ontzettend aan een breed gedragen onderzoek, en wij hopen dan ook van harte dat u 18 april aanwezig zal zijn!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.