3. Femke Klomp-Pullens

Gemonde

Femke Klomp-Pullens
40 jaar, Gemonde

Beroep
Projectleider Ruimtelijke ontwikkeling en Milieu

Nevenactiviteiten
Gemeenteraadslid.

Over mijzelf
Alweer 13 jaar woon ik samen met mijn man, Marcel, en kinderen, Julian en Lucas, in Gemonde. Sinds 2018 mag ik mij het enige raadslid uit Gemonde noemen.  Met veel energie en enthousiasme heb ik mij ingezet voor ons prachtige dorp. En gelukkig niet voor niets, de afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in ons dorp. Dit heb ik gecombineerd met mijn werk als projectleider Ruimtelijke ontwikkeling en milieu bij een agrarisch adviesbureau. Het zal je niet verbazen dat ik ook ons buitengebied ook een warm hart toedraag.

En dit vind ik belangrijk in de politiek
Als Gemondse heb ik natuurlijk veel aandacht voor dit dorp. Een dorp dat constant in ontwikkeling is, waar ruimte is voor kleinschalige woningbouwprojecten om de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen. Een plaats waar het voorzieningenniveau op peil is én blijft voor alle inwoners, jong en oud.
Sint-Michielsgestel is een echte plattelandsgemeente met levendige dorpen. Initiatieven die vanuit de gemeenschap ontstaan moeten maximaal worden gefaciliteerd door de gemeente. Ik hecht aan evenwicht: een vitaal platteland waar ruimte is voor agrarisch ondernemerschap, landelijk wonen en beleving van rust, ruimte en natuur.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.