13 januari 2022

Top 25 CDA Someren bekend

Tijdens de informatieavond op maandag 10 januari j.l. is de Top 25 van CDA Someren voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 (GR 2022) bekend gemaakt.

Met trots presenteren we een brede lijst bestaande uit mensen uit de verschillende kernen, wijken, leeftijden, interessegebieden, sectoren en doelgroepen.

We zijn verheugd dat er veel jeugd op de lijst is gekomen. Jeugd heeft de toekomst en meedenken kan niet vroeg genoeg beginnen. Ook het aantal dames is flink toegenomen. Dat stemt ons zeer tevreden. Mensen met een eigen kijk, een persoonlijk verhaal.

Ga met ze in gesprek.

Wat hen drijft?
Onze kernwaarden:

Daarna heeft lijsstrekker Louis Swinkels de plannen voor de campagne toegelicht.

Zoals eerder gecommuniceerd staan we samen aan de lat, samen schouder aan schouder, en steken we samen de handen uit de mouwen, ofwel “Samen Werken!

We gaan graag met u in gesprek. Op basis van uw mening maken we een programma op maat voor de komende jaren, dat voldoet aan de behoeften van zoveel mogelijk mensen in Someren. We roepen iedereen op om mee te doen: deel uw opmerkingen en ideeën, stel de vragen die u heeft. U kunt dit op verschillende manieren doen:

  1. Aansluiten bij de rondetafelgesprekken online of indien mogelijk op locatie.
  2. In een één op één gesprek met een van onze mensen.
  3. Lid worden van één of meerdere WhatsApp-themagroepen. Scan de QR code voor deelname aan deze groepen:

Praat mee, geef uw mening en werk samen ons aan een nog beter, mooier en veiliger Lierop, Someren-Dorp, Someren-Heide en Someren-Eind.

Meer informatie: Thema's (cda.nl)

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.