03 maart 2022

Uitnodiging Informatie- en campagnebijeenkomst

VERKIEZINGSCAMPAGNE CDA SOMEREN IN VOLLE GANG

Een maand geleden startte CDA Someren de verkiezingscampagne in zalencentrum Centraal officieel met de presentatie van de campagnecaravan, de promotiefilms en het partijprogramma op hoofdlijnen. In de afgelopen weken zijn werkgroepen – met vertegenwoordigers van verschillende doelgroepen – volop in de weer geweest om de speerpunten en de ingewonnen informatie verder uit te werken in het verkiezingsprogramma.
Tijdens de informatie- en campagnebijeenkomst op 8 maart a.s. praat lijsttrekker Louis Swinkels de CDA’ers en belangstellenden uit Lierop, Someren, Someren-Eind en Someren-Heide bij over de campagne en het verkiezingsprogramma.

Onder het motto Samen Werken, met aandacht voor elkaar organiseerde CDA Someren in de afgelopen weken al “Heel Someren bakt”, de Valentijnsactie “beste opa en oma van Someren” en het jongerencafé. De laatste anderhalve week van de campagne staan er nog verschillende activiteiten op de rol, zoals de “vergeet me nietjes”- actie, waarbij het CDA Someren aandacht vraagt voor dementie.

Naast de campagneactiviteiten is er uiteraard ook aandacht voor de afgelopen commissie- en raadsvergaderingen, worden aanwezigen geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de gemeente en is er gelegenheid tot discussie over onderwerpen die deelnemers zelf kunnen inbrengen. Ook als u geen politieke voorkeur heeft voor CDA Someren bent u van harte welkom. Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd.

De informatie- en campagnebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 maart in de grote zaal van Zalencentrum Centraal en begint om 20.00 uur.

De eerstvolgende informatieavond is op maandag 4 april 2022.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.