24 december 2018

Verrassing

Net voor kerst ontvingen alle leden van het CDA Veldhoven deze originele kerstwens.

 

Veldhoven,  11 december 2018

 

Betreft; kerstwens 2018

 

‘De wereld van morgen zal er uitzien

als de dromen van de kinderen van vandaag’

 

Beste leden van het CDA Veldhoven,

Deze waardevolle boodschap kregen wij mee van Andy Engel, die te gast was tijdens onze ledenbijeenkomst op 23 november bij Energiecentrum de Volmolen in Riethoven. Een inspirerende plek waar door een enthousiast molenaarsechtpaar energie gemaakt wordt uit water. En waar Andy ons vertelde over de impact van klimaatverandering op water. Een boeiende ledenbijeenkomst waarvan we er zeker meer gaan organiseren.

Een boodschap die ook een vertaling kreeg in de boekjes van ‘de Klimaatjes’. Waarin de grote mondiale milieuproblemen van vandaag worden teruggebracht tot begrijpelijke lokale proporties. Waar zelfs in een doe-het-zelf-pagina een voorzet wordt gegeven om zelf aan de slag te gaan.

Het CDA Veldhoven is de partij is die zich nadrukkelijk inzet

‘Voor ons Veldhoven dat we door willen geven’

Daarom bieden bestuur en fractie dit jaar alle leden van CDA Veldhoven het boekje ‘natte voeten’ van ‘de Klimaatjes’ aan.  Wij hopen dat het jullie inspireert om het te lezen, voor te lezen en uit te leggen aan nieuwe generaties kinderen, kleinkinderen, buurkinderen. Doorgeven of op een mooie plek achterlaten mag natuurlijk ook. Leuk als er dan een waardevolle CDA boodschap van jullie in geschreven staat.

Wij wensen wij jullie      Hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2019

Ons goede voornemen is om met u aan de slag te gaan via klankbordgroepen rondom een aantal thema’s. Deze hebben tot doel de onderlinge  banden aan te halen en om met fractie en bestuur te werken aan ons CDA. Samen kunnen we immers meer bereiken.

Met warme groet,                         

Fractie en Bestuur CDA Veldhoven

Marionne van Dongen, Ton Bolsius, Joop Horsten, Martijn Tholen, Marina Heutinck

Leonard Verspui, Toine van Loon, Ton Pulles

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.