03 maart 2017

Wie is toch die man … ? … die elke keer de Posters plakt?

Nou mensen dat is Toine van Loon. Hij plakt al vele jaren met veel plezier allerlei CDA prominenten op de borden van Veldhoven. Dat is niet zomaar wat. Daar ben je een hele middag zoet mee. Met aanhanger, ladder en plak op pad voor de goede zaak. Het resultaat mag er zijn. We hangen weer, keurig netjes, met stiekem hier en daar een poster op de achterkant van het bord. Haha goed gedaan!

Op zaterdag 18 februari mochten Ton en ik mee. Plakemmertje sjouwen, posters aangeven, plak terugzetten in de aanhangwagen, veger aanreiken, opruimen en op naar de volgende. Het gaat precies volgens plan. De route is gesneden koek. We missen geen enkel bord, de stemming zit er goed in en we rijden en sjouwen geen meter te veel. Toine. Hij ergert zich aan scheef geplakte posters of erger nog partijen die het nodig vinden om meerdere posters op een bord te plakken en ook nog scheef … De kiezer heeft wat te kiezen, maar als het aan Toine ligt dan is de netste poster de beste keuze. Daar zijn Ton en ik het mee eens.

En op één bord, aan de Locht, daar waar anderen ons nog niet voor waren geweest, daar hangen we weer zoals we dat dat zo graag zien. Helemaal linksboven, prominent en netjes! Top Toine. We gaan voor een mooie uitslag op 15 maart.

Marionne van Dongen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.