Samen bouwen aan een veiliger Brabant!

  • Samen bouwen we aan Brabant met meer aandacht en kansen voor jongeren. Het drugsprobleem moet worden aangepakt bij de wortel. We  moeten meer aandacht hebben voor jongeren welke vatbaarder zijn voor (drugs)criminaliteit en proberen samen met hen hun problemen aan te pakken. Hiermee verhogen we hun kansen om te slagen in de maatschappij.
  • Samen bouwen we aan een mooier Brabant en zetten we alles op alles om ondermijning en criminaliteit te bestrijden. De oorlog tegen ondermijning en drugscriminaliteit moeten we winnen. We blijven het Regionale Informatie- en ExpertiseCentra (RIEC) ondersteunen om zo als winnaar uit de strijd te komen. Jouw veiligheid doet er toe.
  • Samen bouwen we Brabant mooi en veilig.  Met natuurbeheerders en grondbezitters zorgen we voor vernatting van natuurgebieden met meer loofbomen en minder naaldbomen. Daarnaast zorgen we voor nog beter begaanbare routes en brandgangen voor de brandweer, zodat we natuurbranden beter bestrijden.
  • Samen bouwen we aan Brabant met 0 verkeersdoden. Daarom wil CDA Brabant meer provinciale campagnes om ons bewustzijn in het verkeer te verbeteren. Ieder leven doet er toe.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.