Jeroen Kok

Mijn naam is Jeroen Kok en ik ben 40 jaar oud. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen, heb een landbouwkundige en technische bedrijfskundige achtergrond en woon in het mooie buitengebied van Vught.

Ik werk bij de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij in Tilburg, daar zetten we ons in voor het bedrijfsleven en het leefklimaat van Brabant. Dat doen wij door het inzetten van onze kennis, netwerk en door te investeren in bedrijven en duurzame energieprojecten.

Ik wil mij graag inzetten voor een sociaal Vught. Ieders leefomgeving gaat erop vooruit als het goed gaat met de mensen in jouw directe nabijheid, dat moet de drijfveer zijn. Natuurlijk zet ik mij in voor een energieneutraal Vught. Een doel dat het best bereikt kan worden door burgerparticipatie centraal te stellen.

Ik ben ervan overtuigd dat de beste oplossing van problemen meestal in het midden te vinden is, omdat het CDA een centrumpartij is én omdat het rentmeester gedachtegoed mij aanstaat, kies ik voor het CDA. En daarom sta ik op plaats 2. 

U kunt mij bereiken via: 
email  jpbkok@yahoo.com

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.