Rutger Jans

Cie lid

Wie ben ik:
Ik ben Rutger Jans, 59 jaar oud, geboren en getogen in Noord-Brabant. Ik ben getrouwd met Maaike en samen hebben we drie kinderen, een zoon en twee dochters. Sinds 1993 wonen we met heel veel plezier in Vught.

Wat doe ik :
Ik ben bedrijfsadviseur en werk bij een Fusie & Overname bureau in Den Bosch. Daarvoor heb ik gewerkt bij verschillende ondernemingen, als eindverantwoordelijke voor Financiën & Administratie. Ook ben ik nog gedurende 10 jaar interim-manager geweest.

Wat zijn mijn hobby's:
Ik ben een fanatieke tennisser en probeer minimaal 2 keer per week op de baan te staan. Daarnaast ben ik een liefhebber van koormuziek en lees ik graag boeken over geschiedenis en politiek. Politiek en bestuur interesseert me al van jongs af aan en ik volg de actualiteit op de voet.

Waarom het CDA? :
Ik vind een goed en degelijk gemeente-bestuur erg belangrijk. Voor Vught en Cromvoirt, voor elke gemeente. Een goed bestuur betekent voor mij dat je dat doet vanuit een overtuiging over hoe onze samenleving er uit zou moeten zien en hoe je als burger en inwoner daarin je plaats kunt krijgen en vinden. In het CDA hebben we naar mijn overtuiging de juiste ideeën over hoe dat zou moeten.

U kunt mij bereiken via: 
email  rutgerjanscda@gmail.com

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.