Lucien Verhoeven

Ik ben gelukkig getrouwd, vader van drie kinderen, werk voor het Ministerie van Landbouw en woon sinds vier jaar met veel plezier in Vught-Zuid.

Vught is een mooie gemeente en wordt met Helvoirt erbij nog mooier. Maar het kan nóg mooier, als de gemeente meer samen met de inwoners gaat doen.
Want ook in Vught draait de politiek draait om mensen.

Ik ben ervan overtuigd dat elke mens oneindig en dus even waardevol is. Dat geeft de gemeente de opdracht om naar iedereen te luisteren en om te zien. Het betekent ook dat de participatie in Vught echt beter moet. Ik vind het belangrijk dat de lokale politiek altijd open, eerlijk en met respect het gesprek aangaat met inwoners.

Elke mens is ook onderdeel van een groter geheel en geen individu dat losstaat van al de rest. Dit betekent dat de gemeente alle steun moet geven aan mensen, bedrijven, verenigingen, kerken en instellingen die kwetsbare mensen hulp bieden en bij de samenleving betrekken.

Daar wil ik me de komende vijf jaar voor inzetten. En ik wil u daar graag bij betrekken. Uw mening en ideeën zijn belangrijk. Zo wil ik de lokale politiek dichter bij u brengen, en andersom. Zodat iedereen meetelt en we met elkaar verbonden blijven, ook in deze moeilijke tijd.

Lokaal. Doen. Samen met u

Lucien Verhoeven

06 - 41 16 91 41 

[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.