04 maart 2017

REGIOVERGADERING 8 MAART

 In samenwerking met de CDA-afdelingen Uithoorn, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder Amstel en Diemen zijn regio-bijeenkomsten georganiseerd. De derde daarvan zal plaats hebben op woensdag 8 maart a.s.

Hanke Bruins Slot, lid van de Tweede Kamerfractie van het CDA en kandidaat voor de komende periode, zal op deze bijeenkomst spreken over de onderwerpen: sport – vrijwilligers – zorg – leefstijl en preventie

U bent van harte uitgenodigd in de accommodatie van de Chr. Korfbalvereniging VZOD, aan de Wim Kandreef 2, 1433 HM Kudelstaart.

De inloop is vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur en vergeet niet voor de gezelligheid een introducee mee te nemen.  

Voor deze bijeenkomst worden naast de leden van de bovengenoemde CDA-afdelingen eveneens vertegenwoordigers van sportverenigingen en andere geïnteresseerden uitgenodigd. Wie belangstelling heeft voor dit onderwerp en misschien vragen daarover wil stellen aan Hanke Bruins Slot is van harte welkom.  

Tenslotte: voor informatie over de inhoud van het verkiezingsprogramma / standpunten van het CDA wijzen wij u graag op de website https://www.cda.nl/.  

Wij hopen op een goed bezochte en interessante avond en een goede verkiezingsuitslag op 15 maart.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.