28 november 2017

Ad Verburg niet meer beschikbaar voor de lokale politiek

Ad Verburg niet meer beschikbaar voor de lokale politiek

 

Zittend wethouder Ad Verburg (CDA) heeft maandagavond op een druk bezochte ledenvergadering van het CDA bekend gemaakt dat hij na de verkiezingen niet meer beschikbaar is voor de lokale politiek. Wel is Verburg door de leden als lijstduwer op de kieslijst gezet.

 

"Na 20 jaar actief te zijn geweest in de Aalsmeerse politiek is het voor mij tijd om afscheid te nemen. Ik heb mij als fractieassistent, raadslid en wethouder altijd met veel plezier en enthousiasme ingezet voor Aalsmeer en Kudelstaart. Nu ik zelf de pensioengerechtigde leeftijd bereikt heb maak ik graag ruimte voor nieuw talent." Aldus Ad Verburg.

 

CDA voorzitter Ko Westrate respecteert het besluit van Verburg. "Al voor de zomer heeft Ad aan het bestuur aangegeven na de verkiezingen niet meer beschikbaar te zijn als wethouder of raadslid. Wij zijn trots op de manier waarop Ad het CDA de afgelopen twintig jaar vertegenwoordigd heeft: met een enorme bevlogenheid, betrokken bij de gemeenschap en het verenigingsleven en een flinke portie energie."

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.