Dirk van Willegen

fractievoorzitter

Ik ben Dirk van Willegen, getrouwd en heb drie geweldige kinderen ( en drie leuke schoonkinderen) en ben opa van 2 lieve kleinkinderen.

Ik ben lid van de Lijnbaankerk in Aalsmeer.

In het dagelijkse leven heb ik een Timmer- en Aannemersbedrijf in Aalsmeer. Het bedrijf bestaat al sinds 1932, opgericht door mijn opa en ik heb het indertijd van mijn vader overgenomen.

Ik zit sinds 2010 in de gemeenteraad voor het CDA, waarin ik diverse portefeuilles heb mogen behartigen, in de huidige fractie ben ik fractievoorzitter, dat vind ik een eer. Ook ben ik Commissie voorzitter van de commissie maatschappij en bestuur.

Voor de komende raadsverkiezing sta ik op de 3e plaats en als ik gekozen wordt wil ik mij graag weer bezig houden met gemeente financiën en voor de ondernemers in Aalsmeer, voor de grote ondernemingen maar zeker ook voor de kleine ondernemers en de zelfstandigen.

Daarbuiten natuurlijk voor de hele Aalsmeerse gemeenschap, zodat Aalsmeer een mooie en bruisende gemeente blijft met veel vrijwilligers en alle ruimte bied aan de inwoners om zich blijvend te kunnen ontplooien.

Ook het onderwijs heeft mijn warme belangstelling.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.